ПРОИЗХОД НА НАШЕТО КАФЕ

Вдъхновение, което идва от далеч

За нас произход означава качество. Ние с грижа избираме суровините, чрез които композираме нашите произведения на изкуството. Резултатът сервираме в малка чашка в края на творческия процес и представяме пред Вас.

Отпиването на кафе La Messicana е вкусно изживяване, което може да направи деня ви по-добрър. Чудили ли сте се защо? Кафето трябва да се обработва под строг и компетенен контрол, за да разкрие богатството на своите аромати. Стремежът за качество е ключът, който ни позволява да подобрим вкусовия потенциал на нашето кафе и привкуса на вашите дни.

Caffè Città d’Italia  е нашата специалната линия, посветена на италианското кафе-наследство. В тази линия традиционният вкус на автентичното еспресо е перфектно комбиниран във формули, все по-близки до съвременните тенденции на международния пазар. Причината е ясна – нашето желание да предоставим на своите чуждестранни клиенти традиционно италианско преживяване.

Само кафе от най-добър произход

Качеството на кафените зърна зависи от практиките, които има всяка страна производител при отглеждането и прибирането на реколтата. Необходимо е винаги вземем предвид и климатичните фактори, както и особеностите на кафе-културите..

Caffè La Messicana Piacenza избира суровини с доказан произход, създавайки постоянен процес на подбор. Сортовете кафе преминават селекция с цел пълно покриване на нашите високи стандарти за качество. Така получаваме чисти смеси, чийто вкус не е резултат само от числа и машини, но и от истории, лица, земи и различни култури. Всички фази на производствения процес са подложени на непрекъснат и целенасочен контрол с цел запазване и усилване на ароматите на кафетo. Винаги внимателни в поддържането на високи стандарти за качество, ние от Caffè La Messicana Piacenza държим на постоянното подобрение. Сертифицирани сме по международен стандарт за управление на качеството ISO9001, както по Bioagricert – сертификат, удостоверяващ качеството и категоризацията на продуктите като биологични.

произход на кафето
произход на кафето
произход на кафето
произход на кафето
произход на кафето

CITTÀ D'ITALIA по целия свят!

mappa-chicchi