ПРОЦЕСЪТ ПО ИЗПИЧАНЕ

Творчески процес с високо качество

Нашата цел е да достиганем съвършенството. Искаме нашите продукти да обгръщат сетивата на тези, които ги вкусят. Именно затова работим усилено, така че всяко едно кафено зърно да изрази пълния си потенциал.

Печенето е деликатен и особен процес. Ние полагаме особено внимание, за да предложим занаятчийски, но също така и иновативен продукт. За да отговори на все по-изисканите пазарни искания, Caffè La Messicana наскоро премести производството си в модерен завод с площ над 3000 квадратни метра в Rottofreno (провинция Пиаченца), където технологията, научните изследвания и традициите изследват границите на вкуса.

Част от нашата философия е да използваме най-традиционните методи за засилване на ароматите. Ключът към това е един: обработка чрез  бавно печене, за да получим знаковата изисканост и комлексност на висококачественото кафе. Осъзнаваме, че за да се сдобиете с висококачествен продукт, трябва да вложим нужното време, търпение и мъдрост. Това са правилните съставки за подобряване на вкуса, предоставен на все по-внимателните към нюансите клиенти. Производството на висококачествено кафе е изкуство, изискващо опит, точност и ангажираност. Повече от шестдесет години работим, за да сервираме кафе „произведено в Италия“, което изразява нашата страст.

CITTÀ D'ITALIA по целия свят!

mappa-chicchi